Den her ret er simpelthen så simpel og let at lave, at det overrasker mig hver gang, jeg laver den. Bønnerne skal ikke engang koges, inden de skal i retten. Bonus er så at den smager skønt og minder mig om sommerferie – bilferie gennem Frankrig 😉
Du skal bruge:
- 200 g udblødte hvide bønner (ikke kogte)
- 1 kg kartofler i tern
- 3 løg hakket
- 2 hvidløg hakket
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 grøntsagsbouillonterning (skal bare lægges i og ikke røres rundt)
- 2 laurbærblade
- 7,5 dl vand
- Salt og peber
- Lidt olie
Sådan gør du:
Sauter løg og hvidløg i olien. Kom bønnerne nederst i slow cookeren, så kartofler, laurbærblade, løg, hvidløg, tomater, bouillon og til sidst vand. Kartofler og bønner skal være helt dækket. Giv det 6-7 timer på high og server med groft brød.
Velbekomme 🤗
Hej! 🙂
Ca. Hvor lang tid på low?
Med venlig hilsen
John Johansen
LikeLike
Hej John 😊
Som tommelfingerregel er det ca dobbelt så lang tid på low.
God fornøjelse
Dbh
Christiane
LikeLike