Efterårs stew med tomat og perlebyg i slow cooker

Vegansk suppe eller stew med masser af grøntsager, tomater og perlebyg lavet i slow cooker.

Jeg stiftede bekendtskab med denne suppe eller nok nærmere stew, da jeg boede i London. Man kunne købe den i Lidl på dåse, og var perfekt til de hurtige dage med en hjemmebagt grovbolle til. Det er en smag, som jeg virkelig har savnet, så nu skulle den prøves i slow cookeren.

Efterårs stew tomat og perlebyg

Du skal bruge:

  • 3-4 løg hakket (300 g)
  • 7 stængler bladselleri i skiver (300 g)
  • 5-6 gulerødder  i skiver (300 g)
  • 4-5 fed hvidløg hakket
  • Olie til at stege i
  • 9 dl vand
  • 2 grøntsagsbouillonterninger (udblødt i vandet)
  • 4 friske tomater hakket
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 140 g tomat pure
  • 1,5 dl perlebyg
  • 1 tsk spidskommen
  • Salt og peber

Sådan gør du:

Sauter løg og hvidløg til de er gennemsigtige. Kom det i slow cookeren sammen med alle de andre ingredienser og giv det 5 timer på high. Server som det er eller med flutes.

Velbekomme 🤗

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: