Jeg stiftede bekendtskab med denne suppe eller nok nærmere stew, da jeg boede i London. Man kunne købe den i Lidl på dåse, og var perfekt til de hurtige dage med en hjemmebagt grovbolle til. Det er en smag, som jeg virkelig har savnet, så nu skulle den prøves i slow cookeren.
Du skal bruge:
- 3-4 løg hakket (300 g)
- 7 stængler bladselleri i skiver (300 g)
- 5-6 gulerødder i skiver (300 g)
- 4-5 fed hvidløg hakket
- Olie til at stege i
- 9 dl vand
- 2 grøntsagsbouillonterninger (udblødt i vandet)
- 4 friske tomater hakket
- 2 dåser hakkede tomater
- 140 g tomat pure
- 1,5 dl perlebyg
- 1 tsk spidskommen
- Salt og peber
Sådan gør du:
Sauter løg og hvidløg til de er gennemsigtige. Kom det i slow cookeren sammen med alle de andre ingredienser og giv det 5 timer på high. Server som det er eller med flutes.
Velbekomme 🤗