Lasagne falder altid i god jord herhjemme, men det bliver jo trivielt, hvis det bliver serveret hele tiden. Så jeg har lavet denne afart af den italienske parmagiana, og den er hitlistemæssigt på linje med lasagnen.
Du skal bruge:
- 2 squash (almindelig butiks størrelse) i skiver på langs ca 3,5 mm (jeg brugte mit mandolin jern)
- 1 kg kartofler i skiver ca 3,5 mm
- 1 liter tomatsauce (se opskrift her Tomatsauce)
- Basilikum
- Mynte
- Salt
Sådan gør du:
Salt squashen og lad den dryppe af i et dørslag i ca 30 min. Klargør evt. de andre ting mens squashen drypper af. lav et dobbelt lag af kartoffelskiver i slow cookeren, læg de afdryppede squash i et lag ovenpå. Kom basilikum og mynte på squashen og dæk med tomatsauce. Gentag indtil du ikke har flere grøntsager eller tomatsauce. Jeg fik 3 lag i alt. Giv det 4,5 timer på high i slow cookeren og server evt. med lidt smeltet vegansk mozzarella på toppen og salat og flutes til.
Velbekomme