Min nye slow cooker

Så er den ankommet min kære nye slow cooker, og jeg har afprøvet den et par gange både til suppe, bygotto og lasagne. Den er helt perfekt og lige præcis, som jeg gerne ville have det. Jeg endte med en Russel Hobbs 6 liter slow cooker med digitalt display og “gryde” i aluminium – det har jeg ikke fortrudt.

Designet

Den er ganske pæn i designet og passer ret godt ind i vores hvide Ikea køkken med dens design i stål og sort. Displayet virker også ok og er ikke sådan et der er limet på. Den virker alt i alt til at være ok i kvaliteten, og jeg tror fint, den kan holde i mange år (vi får at se).

IMG_5970

Nem at betjene

Slow cookeren har tre varme funktioner lav, høj og hold varm. Indtil nu har jeg ikke haft behov for flere. Men jeg aner ikke, om jeg senere, når jeg bliver mere garvet i brugen af den, får brug for mere. Det er også meget nemt at indstille tiden også ved funktionen forsinket start. Alt i alt har vi fået varm mad til tiden.

God størrelse

Vi er kun to (og en baby) herhjemme, så jeg laver mad til flere dage og lidt til fryseren. Det er helt enorm rart kun at skulle lave mad et par gange om ugen og ellers bare opvarme. Det går helt efter planen.

Nem at rengøre

Selve gryden er dejlig nem at vaske op og da den er af aluminium, er den meget let og derfor ret nem at håndtere. Låget er et låg! Men som bonus bliver det ikke varmt, så man skal ikke bruge grydelapper – ekstra bonus. Selve skallen er nem lige at tørre over med en klud.

Fungerer som den skal

Jeg er fuldt tilfreds med mit køb og glæder mig til at lave spændende retter, som jeg kan dele med jer. Skal dog lige lære at veje og måle det, jeg putter i, så opskriften ikke kommer til at lyde; lidt af dit og lidt af dat.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: